Retourneren

Kan ik mijn bestelling terugsturen?

Mocht een niet gepersonaliseerd product niet helemaal zijn zoals u verwacht had, dan kunt u deze binnen 14 werkdagen in de originele verpakking en in nieuwe staat terugsturen, zonder enige reden.

Gelieve retourzendingen eerst per e-mail te melden op info@thedrinks.be

Stuur het artikel in een voldoende gefrankeerde verpakking, geschikt voor het versturen van drank, met vermelding van uw gegevens (naam, telefoonnummer en e-mailadres) terug naar:

TheDrinks bvba, de Limburg Stirumlaan 13, 3040 Huldenberg, België.

Indien de artikelen correct retour zijn ontvangen, maakt thedrinks.be binnen de 30 dagen het verschuldigde bedrag (exclusief de initiële verzendkosten en de verzendkosten die u gemaakt heeft om het product terug te sturen) aan u over.
Verbruiksproducten:

Vanwege het specifieke karakter van de aangebdoen producten op www.thedrinks.be komt het recht op wijziging, retournering en annulering van uw bestelling te vervallen indien de verpakking van de goederen geopend is.

Indien u een klacht heeft over een bepaald product, vragen wij u dit schriftelijk te melden aan ons via mail op info@thedrinks.be en uw klacht altijd te illustreren met een foto.